Wie of wat is a'lotte?

De naam zegt het al: a'lotte is veel.... vooral veel verschillende dingen. 

a'lotte is ontstaan uit verschillende hobby's die langzaam uitgegroeid zijn tot serieuze bijverdiensten op het gebied van productie, coaching en tekst & taal.

 

Mijn naam is Lotte Pernet. Ik ben sinds 2007 werkzaam als fysiotherapeut, nadat ik de opleiding Bewegingswetenschappen en de verkorte opleiding Fysiotherapie gevolgd heb. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van oedeem- en kankerpatiënten. Coaching speelt voor mij een belangrijke rol in de begeleiding van deze patiëntengroepen. Binnen de praktijk waar ik werkzaam ben, bekleed ik tevens een managementfunctie. Ik stuur collega's aan en ben verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg. 

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in het theater. Ik werk het liefst achter de schermen in de productie van een voorstelling. Daarnaast houd ik me graag bezig met tekst en taal. Ik heb een scherp oog voor detail en samenhang.  De liefde voor al deze verschillende vakken heeft mij bewogen om a'lotte te starten.Ik ben praktisch opgegroeid op Natuurtheater de Kersouwe, waar ik al vele functies vervuld heb, voor en achter de schermen. In mijn tijd daar heb ik ontdekt dat ik goed ben in organiseren en aansturen. Steeds meer andere theatergroepen wisten mij te vinden voor coördinerende taken als floormanager, regieassistent en productieleiding.


Tijdens mijn opleiding tot oncologiefysiotherapeut ben ik in aanraking gekomen met NLP-coaching. Deze vorm van coaching is sterk gericht op communicatie, iets waar ik in alle facetten van mijn werk en hobby's mee te maken heb. In 2019 ben ik gestart met de opleiding tot NLP-practioner, met als primaire doel mijn patiënten nog beter te kunnen ondersteunen in het verkrijgen van eigen regie over hun herstel. Maar iedereen die een hulpvraag heeft en openstaat voor coaching is welkom.


Tot slot blijk ik een natuurlijk gevoel voor taal te hebben. Ik heb een scherp oog voor interpunctie, taalgebruik en samenhang. Naast de vele programmaboekjes en folders die ik heb mogen 'stofkammen', heb ik de eindredactie mogen verzorgen van Sturen op Autonomie en Lekker Zakendoen,  en heb ik een bijdrage mogen leveren aan Gedichten met Gedoe.